OPP:n 9. Napapiirin mäkitempo 20.5.2013

Kimmo Yliniemi jälleen miesten nopein!

Lumimaaria Ojala ja Niko Heikkilä polkivat reittiennätykset!

Kimmo Yliniemi

OPP:n 9. Napapiirin mäkitempo ajettiin tuttuun tapaan Saarenkylän paloaseman ja lentokentän välisellä pyörätieosuudella. Sää oli kaunis, vaikka jokunen vesipisarakin lentokentän tienoilla kuulemma ropisi. Tuuli ei ollut nyt suotuisa vaan sivuvastainen. Miesten 3,8 km:n matkalla Kimmo Yliniemi uusi viimevuotisen voittonsa, mutta aika jäi kauaksi viime vuoden reittiennätyksestä. Kimmon voittoaika oli 7.47,1. Kisan toiseksi polki Hannu Jänkälä ajalla 8.31,4.

Nuorten sarjoissa sen sijaan kaikki ajajat tekivät omat ennätyksensä ja Niko Heikkilä polki 1,3 km:n matkan M12-sarjan uuden reittiennätyksen 3.15,1, jolla paransi Simeon Mannisen ennätystä 14 sekuntia. Myös Lumimaaria Ojala polki uuden reittiennätyksen N12-sarjassa ajallaan 3.48,4.

Niko Heikkilä

Lumimaaria Ojala

(Kuvat: Kalevi Mikkonen)

Miehet 3,8 km:

1) Kimmo Yliniemi 7.47,1, 2) Hannu Jänkälä OPP 8.31,4, 3) Pekka Välimaa OPP 8.53,5, 4) Eemeli Välimaa OPP 9.01,9, 5) Raimo Ojala OPP 10.22,7.

M14 3,8 km:

1) Turo Torvinen OPP 10.15,6 (oma ennätys).

M12 1,3 km:

1) Niko Heikkilä OPP 3.15,1 (reittiennätys), 2) Eemil Lehtoranta OPP 3.31,8 (oe), 3) Aabel Lehtoranta OPP 3.51,9 (oe).