Niko taas hyvässä vauhdissa talvisarjajuoksussa!

Rovaniemi 12.12.2015

Niko Heikkilä oli jälleen hyvässä juoksuvireessä RDS:n kolmannessa sarjajuoksussa lauantaina Pallarin-Koskenkylän tiellä. Olosuhteet olivat jälleen hankalat, sillä reitillä oli muutama sentti irtolunta eikä piikittömillä juoksukengillä ollut yhtään pitoa. Niko piti kuitenkin 5 km:n matkalla hyvää vauhtia tullen neljän miehen kärkiporukan mukana lähes kääntöpaikalle asti.

Sen jälkeen kahden miehen ryhmä karkasi hieman, mutta Niko juoksi kahden miehen takaa-ajoryhmässä helposti. Lopussa Niko otti hyvän kirin ja sijoittui kaikkien sarjojen juoksijoiden joukossa kolmanneksi melkein samalla ajalla kuin viimeksi. Nikon aika oli 19.52. Oman sarjansa M15 hän voitti lähes kahden minuutin erolla seuraavaan.

OPP:n toinen edustaja Antonia Haga osallistui naisten 5 km:n kisaan sijoittuen lopulta toiseksi ajalla 23.13, vaikka oli miltei maaliviivoille saakka naisten sarjan johdossa. Hän hävisi voittajalle kolme sekuntia. RDS:n sarjajuoksun kaksi seuraavaa osakilpailua juostaankin sitten Urkan hallissa. Siellä matkana on 3000 m. (KM)