OPP:n vuosikokous 19.1.1964 SAK:n toimistolla (Pirkkakatu 8)

 

OPP:n vuosikokous pidettiin 19.1.1964 SAK:n toimistolla. Paikalla oli 30 seuran jäsentä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Toivo Kantanen ja sihteeriksi Teuvo Raimosvuo.

 

Kokoukselle olivat tervehdyksen lähettäneet: Rovaniemen Isku, Rovaniemen Lappi sekä Muurarien, Korjaamotyöntekijöiden ja Auto- ja kuljetusalan työntekijöiden ammattiosastot.

 

Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin edellisen vuoden toimintakertomus ja tilikertomus.

 

OPP:n puheenjohtajaksi valittiin Erkki Mikkonen, sihteeriksi Teuvo Raimosvuo ja

rahastonhoitajaksi Paavo Ritola. Johtokuntaan valittiin e.m. lisäksi Erkki Rapo, Niilo Mikkola, Jouko Lampinen ja Esko Valkonen. Varajäseniksi valittiin Seija Jokela, Raimo Nousiainen ja Pentti Mikkonen. Tilintarkastajiksi valittiin Olavi Lahtinen ja Kauko Vainionpää. Heidän varamiehikseen valittiin Reino Kärnä ja Antero Järvenkorpi.

 

Seuralle valittiin myös pyöräily-, yleisurheilu-, hiihto-, lentopallo- ja voimistelu-, luistelu-, talous- ja nuorisojaostot. Jaostojen kokoonkutsujiksi valittiin Esko Valkonen (hiihto), Erkki Mikkonen (yleisurheilu ja pyöräily), Teuvo Raimosvuo (luistelu), Olavi Lahtinen (talous) ja Teuvo Raimosvuo (nuoriso). Piirikokousedustajaksi valittiin Erkki Mikkonen ja varalle Erkki Rapo. TUL:n Lapin piirin pyöräilyjaoston kokoonpano oli: Erkki Mikkonen (pj.), Teuvo Raimosvuo, Seija Jokela, Erkki Rapo, Jouko Lampinen, Pekka Parsola ja Pentti Mikkonen.

 

Seuran jäsenmaksut vuodelle 1964 ovat: aikuiset 2 mk, alle-17-vuotiaat 50 penniä. Liittymismaksuksi määrättiin 1 mk.

 

OPP:n talvikauden toiminnassa päätettiin aloittaa luistelukilpailujen jätjestäminen joka perjantai klo 17.30.Hiihdot aloitetaan maaliskuussa. Lisäksi järjestetään sisähalliurheilua talvikaudella. Kesällä järjestetään maastojuoksun sarjakilpailuja ja valmennustilaisuuksia mm. Leirikarissa.

Varoja seuran toimintaan hankitaan myymällä ilmapalloja vapputilaisuuksissa ja veikkausasiamiestoiminnalla. Päätettiin myös hakea kaupungilta ja ammattiyhdistyksiltä avustuksia.

Seura järjestää kahdet kansallisen tason pyöräilykilpailut: Yöttömän yön ajot kesäkuussa reitillä: Poromiehentie-Urheilukatu-Kansankatu-Ainonkatu. Leukuajot järjestetään elokuussa.

Lapin Kansa 23.1.1964