Le Tour de Teenagers

 

Peruskuntokausi on sujunut hienoissa merkeissä. Harjoittelut sujuvat mukavasti niin Roissa kuin Sodiksessakin. Junnut ovat olleet kovassa rääkissä. Viime viikko ja tuleva viikko ovat sellaisia, että ei uskalla julkisesti tuntimääriä julkaista, ettei joudu tilille. Sen voi kuitenkin sanoa, että määrää lisäämällä eivät tulokset varmasti parane. No nyt kun kaikki ovat terveinä ja motivoituneita niin mitäpä tässä säästelee. Antaa mennä vaan!

 

Pajulahdessa pidettiin tänään SPU:n juhlakokous, jossa nimettiin henkilöitä eri tehtäviin. Animal on onneksi yhä liekeissä, joten ainakin junioripuolella toiminta on turvallisen eläimellistä jatkossakin. Täytyy kyllä ihmetellä, miten Pasi jaksaa kaiken. No toiset jaksaa enemmän kuin toiset ja sillä sipuli… Kokouksessa nähtiin pj:na pohjoisen oma tyttö, kun Sari oli päästetty nuijan varteen. Pohjoisen Cyclos ja OPP olivat käyneet etukäteen neuvotteluja kokouksessa päätettävistä asioista ja Cyclos edusti myös OPP:n mielipiteitä. Kaikki kokouksessa tehdyt päätökset ovat erinomaisia pohjoisen seuroille, joten suuri kiitos vaan Kuusamoon kokousmatkasta myös Pohjois-Suomen pyöräily ry:n puolesta!

 

OPP:n junioritoiminta on nostettu pääteemaksi ja huomenna valittava uusi hallitus pääseekin puhumisen sijaan töihin. Uusia ajajia on saatava ja entisten olot tehtävä sellaisiksi, että kampi pyörii hyvillä mielin. Eilen Rovaniemellä teipattiin auton perään iskulause, joka kuvaa tulevia vuosia:

TEENS ON TOUR… Vierivä kivi ei sammaloidu ja OPP:n junnut tulevat olemaan jos nyt ei vielä Tour de Francella niin kisa- ja harjoitteluajelulla ainakin…

 

Allekirjoittanut on kyllä ajankohta huomioiden harjoitellut ihan ok, mutta vasen polvi on kai tulehtunut. Se johtuu joko siitä, että A) Ruoka on maistunut liian hyvälle tai siitä, että B) Juoksu ei sovi hyvän ruoan ystävälle. Jos yritän vähentää syöntiä entisestään niin eiköhän polvikin parane…

 

23.11.2008

Markku Väyrynen

 

 

Aloitussivulle