Kireää vuotta 2009!

 

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille palstan lukijoille! Nyt on päivä taas alkanut pitenemään ja sehän tarkoittaa sitä, että joillakin junnuilla ja senioreilla luokka vaihtuu entistä kovempaan. Kukaan ei ole ainakaan senioreista sanonut, että hyvä, kun pääsee siihen ja siihen sarjaan. Samat ketut entistä viekkaampina ja treenatumpina siellä odottavat päänahkaasi kuitenkin.

 

Tulevaan kauteen valmistautuminen on sujunut levollisesti. Kaikki näyttää sujuvan suunnitelmien mukaan. On hyvä kokeilla muitakin lajeja kuin iänikuista sahaamista pyörillä. Tammikuun 17. päivä otetaan taas leppoisa skaba Ounasvaaralla, jonka kupeessa hilpaistaan vuoden ensimmäinen Talvisarjajuoksu. Kävin tänään jo hierotuttamassa jalkoja, että pääsee kunnolla treenaamaan tapahtumaan. Kaikki kynnelle kykenevät konkkaamaan lauantain ratoksi!

 

On ollut rentouttava ja pitkä joululoma lasten kanssa. Eero kiikkuu tukea vasten ja päästää desibelirajat ylittäviä naurunkiljahduksia. Aaro on oppinut sanomaan D:n. Hiihdätin Luostolla poikaa niin hän hätäpäissään huuteli, että ”Itä odota!” Mukava nähdä, kun lapset oppivat ja kehittyvät. Ei varmaan mene kauan, kun R pärähtää. Kaikki aikanaan.

 

Kävin tänään EU:n pohjoisimmassa saksalaisessa tavaratalossa ja tapasin tutun pariskunnan vuosikymmenten takaa. Perheen lapset ovat jo aikuisia ja heidän tytöltään on jäänyt kotiin upea palkintokokoelma. Kati Vierma kilpaili hiihdossa ja ampumahiihdossa menestyksekkäästi takavuosina. Vanhemmat muuttivat uuteen kotiin ja Kati oli luvannut palkinnot OPP:lle. Todella järkevää kierrätystä, josta kaikille tulee iloa! Nöyrä kiitos Katille, mikäli satut palstaa lukemaan.

 

Perttamon Keijon kanssa lähdetään kohta sählylle. Huomenna loppiaisena on LaVen yu-treenit. Sitten koripalloa keskiviikkona. Torstaina spinning ja perjantaina uinti. Tämähän kuulostaa hyvältä. En taida joutuakaan treenaamaan siihen ykstoikkoiseen juoksuun… Sama kai tuo on. Kunhan ketjut ovat kesällä kireällä.

 

5.1.2009

Markku Väyrynen