Kiitos Anne!

 

Viime sunnuntaina pidettiin OPP:n kevätkokous. Tunnelma oli leppoisa ja kokous sujui jouhevasti. Uusi taloudenhoitaja Merja Huikuri pääsi vetämään keltavihreää joukkoa. Vuosikausia töitä ansiokkaasti tehnyt Anne Kunnari jättäytyy ansaitusti peesiin. Tuhannet kiitokset ansiokkaasta työstä!

 

OPP:lla oli viime keväänä vakava tilanne, kun porukkaa lopetti vasemmalta ja oikealta ja uusien junnujen hankinta oli jäänyt varikolle. Nyt voi hyvillä mielin todeta, että OPP:n syntypaikka, Rovaniemi, saa hommat pyörimään totuttuun tapaan. Kun junnuja on tasatahtiin Sodankylän kanssa, on kilpailuhenki viritetty ja homma saa sopivasti nostetta siipien alle.

 

Rovaniemellä tulee Sampoaukiolle urheiluseurojen esittelypäivä ke 15.4. klo 14-17. Sinne tarvitaan paljon sakkia esittelemään ihmisille toimintaa. Polar Gymissä on aloitettu jo junnujen avorullaharjoitukset ilman käsiä ja muutama junnu tuleekin näyttämään sellaisia kampinopeuksia Sampoaukiolle, että pitää olla lyhyt polttoväli (vasteaika) kamerassa, että saa jaloista tarkan kuvan. OPP:n taitavin sukupuoli tällä hetkellä käsittä ajossa on, yllätys yllätys, poika! Oli muuten tytöt hiljaisia, kun näkivät salin isosta peilistä, kun Heikkisen Akseli täräytti 45km/h:n vauhdit ja lauloi samalla…

 

Rokuan leirikin lähestyy vääjäämättä. Kyselkää ihmeessä Hartikalta paikkoja. Mukava olisi saada porukka kasaan yli seurarajojen ennen kauden alkua.

 

Cyclos tulee ajamaan Rovaniemelle su 5.4. ja silloin ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. No onhan siellä onneksi ohjaajia paikalla. Tervetuloa vaan Cyclos ajamaan kanssamme!

 

Ennätystehdas –ohjelma alkoi elää omaa elämäänsä. Kysyin rehtorilta luvan näyttää maanantaina liukuvan ruokatunnin aikana ohjelman jälkipuoliskon auditoriossa. Tupa täyttyi 3 kertaa ääriään myöten täyteen ja tunnelma lähenteli hysteriaa. Piti vielä tämäkin kokea! Eilen Sompio-lehdestä soittivat ja halusivat tehdä jutun tehdaskäynnistä. Murmanskista tuli myös terveiset Pilgrims-seuralta! Olivat katsoneet netissä ohjelmaa. Nyt minut varmaan ilmoitetaan ”Vuoden turhin julkkis”-ehdokkaaksi.

 

Tehtaalta työelämään palanneena,

24.3.2009

Markku Väyrynen

 

Aloitussivulle