Pohjois-Suomen Pyöräily on rock`n roll

 

Olen ollut ns. Lumileirillä kolme kertaa. Kerran Kuusamossa ja sen jälkeen kahdesti Rovaniemellä. Perjantaina starttaan neljättä kertaa reissuun. Koskaan aiemmin en ole näin isolla lastilla ollut lähdössä. Kahdeksan paria suksia ja toistakymmentä pyörää! Pohjois-Suomen pyöräilyn yksi näkyvimmistä ja konkreettisimmista tapahtumista on juuri tämä keväinen Lumileiri. Leiri on aina paikkakunnan näköinen ja on hienoa, että se pidetään vuorotellen eri paikoissa. Leirillä on mukava kertoa talven aikana sattuneita tapahtumia niin urheilun saralla kuin muutenkin siviilissä. Kaikilla on akut täynnä virtaa tulevaa kesää varten. Aina muutama kaveri tulee järkiinsä ja lopettaa harrastuksen, mutta toki uusiakin saadaan mukaan rajojaan kokeilemaan! Junnut ovat jo syksystä asti kyselleet leiristä. ”Milloin se on ja missä ja kenen kans minä ja minä nukun?”

 

Pohjois-Suomen Pyöräily ry on saanut uudet toimijat. Heille yhteinen piirre on, että he molemmat ovat itse aktiivisia kuskeja. Toinen piirre on se, että molemmat olivat Barentsin mestaruuskisoissa mukana v. 2008. On tosi vahinko, että en ole ollut paikalla. On sieltä niin paljon saanut talven aikana positiivisia asioita kuulla.

 

Timo Karvonen on tehnyt upeat sivut Pohjois-Suomen pyöräilylle. Hän on yhdessä Pekka Hartikan kanssa pistänyt ”ison rieskan” päälle ja alkanut tekemään töitä unionin puheenjohtaja Timo Luostarisen peräänkuuluttamalla tavalla. Kiitos vaan teille, Timo ja Pekka! Rokualla tavataan.

 

9.4.2009

Markku Väyrynen

 

Aloitussivulle