Tasapeli

 

Kaudella 2008 saimme 19 kpl ISM / SM-mitaleita. ”Maisterin” (joka onkin siis lisensiaatti), kellontarkan laskutoimituksen mukaan kausi 2009 meni kuin menikin yhtä mahtavasti! Nämä ovat niin tasaisen kovia lukuja, että kelpaa siinä hetki märehtiä ennen valmistautumista kauteen 2010. Muutama ikäluokan vaihto on tiedossa ja Haukiputtaan vahavistusta lukuun ottamatta tuskin kukaan iloitsee tulevasta sarjastaan. Minäkin joudun M45-sarjaan ja ratapyöräilyssä se ei helpota yhtään. Saa vielä monet ketjut venyttää ennen kuin pääsee viiskymppisiin nuoremmilta turvaan.

 

Kävimme P-S Pyöräilyn syyskokouksessa Oulussa. Aikaa meni 12 ja puoli tuntia kahvitaukojen kanssa. Kaikki eivät kokoukseen ehtineet, vaikka matkat olisivat olleet alle 12 minuuttia… Ensi kesä jäi vielä kalenterin osalta hieman auki. Muutama skaba on jo selvä, mutta marraskuun lopulla saamme lisää selvyyttä, kunhan käyn Cycloksen kanssa Tampereella SPU:n syyskokouksessa. Maastoajon ja maratonin SM-arvohan meillä on haussa. Saa nähdä, käydäänkö taas kaikki arvokisat Jyväskylän eteläpuolella. Toivottavasti SPU arvostaa edelleen myös pohjoissuomalaisia pyöräilyperheen jäseniä.

 

Nyt on varmaankin se aika vuodesta, jolloin tosipyöräilijäkin voi ottaa lajiin etäisyyttä ja tehdä jotain muutakin. Loppuvuoden lähestyessä voi taas jatkaa pakaralihasten parkkiinnuttamista enemmässä määrin. Nyt sataa taas lunta, joten pikkuhiljaa täytyy suksisulkeisetkin käynnistää.

 

Maanantaina on sääntömääräinen syyskokous ja kauden päättäjäiset, jonne toivotan vilpittömästi kaikki aiheesta kiinnostuneet pyöräilyn ystävät perheineen tervetulleeksi! Yritän saada sinne sirkuspyörällä tekniikkarullien päällä ajon maailmanennätyksen. Nykyinen on 6,6s ja ajettiin Ennätystehtaalla kuukausi sitten.

 

Pysykää terveenä!

 

27.10.2009

Markku Väyrynen

 

Aloitussivulle