Syyslomalla

 

 

Koulutyö rauhoittui viikoksi ja on aika hengähtää. Keskiviikkona 20.10. on Sodankylässä merkittävä juhla, kun kevyen liikenteen reitti pohjoiseen avataan nauhoineen ja puheineen. Tiejohtaja Tapani Pöyry tulee valtuuston puheenjohtaja Ahti Korvasen sekä kunnanjohtaja Viljo Pesosen kanssa ajamaan kuntalaisten kanssa Kitisen vartta myötäilevää reittiä. Toivottavasti porukkaa tulee paikalle. Kunta tarjoaa Nesteellä kampanisukahvitkin.

 

Oulun Pohjois-Suomen pyöräily ry:n syyskokouksen valmistelut ovat hyvällä mallilla kiitos Karvosen Timon. Kun vielä saataisiin Barentsin cup pakettiin. Olisi tosi mukava käydä Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä mittelemässä voimasuhteita. Toki tutustuminen uusiin ihmisiin ja paikkoihin sekä vanhojen ystävien tapaaminen menevät totisen kilpailun ohi. Olenko pehmenemässä?

 

Olen naputellut hakemuksia seuran toimintaa varten. Aika näyttää, kuinka niiden kanssa käy. Ei ole tarvinnut keksiä mitään väkisin. Toiminta on kyllä vilkasta ja etenkin reissaaminen syö rahaa.

 

Syksy kuluu mukavasti pienen pyöränkorjauksen kera. Eilen opiskelin, kuinka se Shimanon 7speed -vaihtajan vaijerin muoviklipsi lukitaan takanapaan. Olen muutaman kerran paikannut takakumin e.m. pyöristä, enkä ole saanut osaa kiinni kuin tunnin ähertämisen jälkeen Kummelityyliin ”Ei taidolla vaan tuurilla…”

 

Hyvää alkutalvea hennon kuuran keskeltä toivoo...

 

Markku Väyrynen

17.10.2010

 

Aloitussivulle