Pohjola-Palkinto on meidän!

 

On siis paikallaan pyöräilty rullat huutaen ja sirkuspyöräilty kumit vinkuen. Nyt kaikki äänestämään Ennätystehtaalle pyöräilijöitä ja varaamaan lomamatka Himokselle! Koko perheen voimin tietysti.

 

Urheilugaalan vanavedessä kävi OPP:n lähetystö Rovaniemen kaupungintalolla kahvittelemassa SLU:n alaisen Lapin Liikunta ry:n vieraana. Aiheena ei ollut pelkkä kahvitus, vaan OP-Pohjolan lahjoittama maakunnallinen stipendi! Pohjola-palkintoa oli hakenut 15 lappilaista seuraa ja ankaran massakirin jälkeen maalikameraratkaisulla Ounaksen Pyörä-Pojat voitti renkaan mitalla 1600 euron palkinnon. Palkinnon arvoa nostaa se, että Lapin Liikunta ry:n johtokunta koostuu hyvin eri lajien ja paikkakuntien liikunta- ja urheiluasiantuntijoista. Tietoa palkinnosta ei saanut kertoa eteenpäin, joten nyt suurin osa oman seuramme johtokunnasta saa lukea tapauksesta lehdestä. Tämä anteeksi suotakoon!

 

Rovaniemellä sunnuntailenkillä liikutaan huhupuheiden mukaan jo toiselle kymmenelle yltävissä ajajamäärissä. Uskoo kuka haluaa. Minä en ainakaan ota kuuleviin korviin tällaisia huhuja ennen kuin seuran sivuilla on kuva porukasta!

 

Edeltäjäni, Esko ”Rantsu” Ranta taisi kymmenkunta vuotta sitten todeta jossakin kokouksessa, että ”aivan sama mitä meistä kirjoitetaan kunhan olemme jollain tavalla ihmisten mielissä”. Tämä neuvo ei ole unohtunut. Pohjola-palkinto siis hyödyttää meitä kahdella tavalla. Kiitos Lapin Liikunta! Kiitos OP-Pohjola! Kiitos koko OPP:n väki! Vaikka joskus poljemme paikallaan, emme selvästikään ole polkeneet aivan väärään suuntaan…

 

11.1.2011

Markku Väyrynen

 

Markku sai melonipalkinnon.

 

 

Aloitussivulle