Turbiinit ja myllyt

 

Tuskin saatiin Ennätystehtaan turbiinit sammumaan, kun jo suunnitellaan Liikuntamyllyyn Kultainen Kampi –ratakisaan lähtöä. Kiitos kaikille Tehtaan äänestykseen osallistuneille! Viiksitimali-poika oli paras. Ei se vuorokauden hiihtokaan kyllä kylmäksi jättänyt. Mainio tyyppi se Janne Virtanen!

 

Sodankylästä lähtee Liikuntamyllyyn yksi mainosauto ja siihen saa jättää Rovaniemeltä kasseja ja nyssäköitä sekä pyöriä Helsinkiin toimitettavaksi. Reissun kruunaa vuoden suurin pyöräilymarkkina, Fillarimessut. Pepelle voi jokainen sitovasti ilmoittautua ja minä hoidan maksun paikan päällä. Tuumat kisassa ovat tiheät, joten ainakin aikuisilla saattaa lonkkalaakerit ylikuumentua vimmatussa vatkaamisessa. Koskaan aiemmin ei Suomen eikä myöskään ulkomaan kamaralla ole osallistunut niin monta OPP:n ajajaa sisäratakilpailuun kuin maaliskuussa. Onhan se ennätys sekin…

 

OPP:n isot pojat ovat käyneet sopimassa vuosituhannesta toiseen jatkuneen yhteistyön Prisman kanssa kolmeksi kaudeksi eteenpäin. Kiitos siitä! Tässä on tullut jo niin vanhaksi, että muutokset eivät ole aina parhaaksi… Toisaalta vanhan säilyttäminen on helpompaa kuin uuden luominen.

 

PSP:n leiri järjestetään toukokuussa Siikajoella ja samaan aikaan voi käydä osallistumassa lähialueen kisoihin. PSP tukee junnuja voimakkaasti leiriin, joten kannattaa vakavasti harkita Siikajoki-korttia Pohjanmaan tourin keskuspaikaksi. OPP:n tuki ohjataan omaan kesäkuussa ajettavaan leiriin. Varaa paikkasi ajoissa Siikajoelle!

 

Pitää varmaan yrittää kerätä OPP:n ajajista ensi talveksi joukkue maakuntaviestiin, kun Rollo vei kolmoisvoiton! Pistetään kunnanmestari-Kulmala ankkuriksi. Seuraavan aamun Lapin Kansaan tulokset eivät ehdi, mutta ei se varmaan ankkurin vika ole, kun hän pääsee pari tuntia muiden jälkeen starttaamaan…

 

23.1.2011

Markku Väyrynen

 

Aloitussivulle