Älä vilkuile taakse!

 

Kauden 2011 ylivilkas pohjoissuomalainen pyöräilykausi on lopuillaan. Lokakuussa pidettäneen vielä Rovaniemellä lehtien liukastamat seuranmestaruus-MTB-kisat. Sinne siis kaikki mukaan!

 

Kun kelaa OPP:n tapahtumia maaliskuun ratakisoista syksyn ruskakuviin, ei voi kuin kauhistella tätä hukkaan heitettyä rahan ja energian määrää… Jospa nuokin varat olisi laittanut rakentamiseen, remontointiin, saneeraamiseen… No ainakin Rakennusliitto olisi tykännyt. Ei se ole pahoillaan tästä ajamisestakaan. Kun vaan saataisiin pidettyä velodromilla teltta pystyssä. Itseä suojellakseen täytyy äkkiä nollata kulunut, erittäin menestyksekäs kausi ja auton mittariin kertyneet kilometrit…

 

Päättäjäiset pidetään sitten kun talvirenkaat on autoissa alla. Siellä jaetaan myös PSP:n, Barents-cupin ym. palkintoja. Kaikki koteihin lähetetyt Kultainen kampi –mitalit olisi hyvä tuoda yhteiskuvaa varten tilaisuuteen!

 

Pohjois-Suomen pyöräilyn syyskokous pidettiin 18.9. Oulussa. Palkintopalliprojektin osalta sovittiin siten, että jäsenseuroille annetaan lokakuu aikaa hankkia sponsori. Hinta on 500e/vuosi ja näkyvyys erinomainen. Uudesta sponsorista oma seura saa puolet itselleen! Muutoin projekti menee OTC:lle ja PSP:n toiminta painaa levyjarrut lukkoon. OPP sai keväälle Pyhä-Luoston Barents –viikonlopun, PSM-ratakisat (Roi, Kemijärvi?) sekä Saariselän ja Pyhän kaksipäiväiset maastokisat elokuulle. Vuoden pyöräilijä –palkinnon lisäksi valitaan tästä kaudesta alkaen Vuoden tyttö- ja poikapyöräilijät. Onnea heille.

 

Ensi kauden ensimmäinen kisa on 2.10. Keravalla ja siellä ajetaan vuoden 2012 luokissa. Ei muuta kuin cyclocrossaamaan! City Sportissa on pyöriä alennuksessa…

 

19.9.2011

Markku Väyrynen