Uuteen kauteen

 

 

Lumet sulavat viimeinkin hurjaa vauhtia ja pyöriä kaivellaan harvinaisen pitkän talvikauden jälkeen. Talvi oli ainakin loppupäästä pitkä kuin vessajono. Porukka on kuuleman mukaan talvehtinut ihan OK ja onpahan joku heikkohermoinen mennyt kalustoakin jos ei kokonaan uusimaan niin ainakin vähän päivittämään.

 

Viime kausi oli valtavan työn täyttämä ja kiitos vielä kaikille tavalla tai toiselle mukana olleille! Kausi -11 oli kaikilta osin historiallinen. Saa nähdä mikä on lajissaan suuren ”Lapin Nokian” kurssi syksyllä. Toivotaan, että yhteydet eivät töki ja pääsemme aikanaan talvehtimaan hyvillä mielin.

 

Itse olen ollut aika lailla lamassa maaliskuun kuudes ajamasta spinningistä alkaen! Sen jälkeen ei ole tervettä päivää ollut ja tänäänkin makasin lääkärin puristeltavana terveyskeskuksessa. Nyt on menossa 12 tunnin paasto ennen aamun verikokeita. Ihmeellinen on tauti, kun väliin on voimat olleet niin, ettei jaksa istuakaan. Onneksi olo on hieman parantunut.

 

Nivala taitaa avata maantiekauden. Minulle voi laittaa ilmoittautumisia eräpäivään saakka. Mieluusti päivää paria ennemmin. Ei ole liikaa ehditty soseessa lajiharjoittelemaan. Onneksi korttelirata on mielekäs ja ikävähän tässä pitkän talven jälkeen on kaikkia tuttuja paidan väristä välittämättä.

 

WC-paperia on taas saapunut Roihin ja Sodikseen ja niitä voi käydä hakemassa sivuille tulevin hinnoin ja viittein. Riittoisaa on ollut laatu ja menekki on ainakin myyjän mukaan eri urheiluseurojen keskuudessa kova.

Oikein turvallista ja nautittavaa kautta kaikille OPP:n ajajille!

 

27.4.2012

Markku Väyrynen