Neljällä jalalla

 

 

Kesäkuun viimeisenä perjantaina pidettiin Ivalon nuoriso- ja urheilutalolla kokous, jossa sovittiin seuran toiminnan käynnistäminen Inarin kunnassa. Saa siinä Sirbma IL:n norjalaiset ajaa pitkään autolla, mikäli aikovat ilman kahvitaukoa ajaa Utsjoen eteläreunalta Tervolan pohjoisreunalle. Pinta-alaa on nyt enemmän kuin etelän alueellisilla yhdistyksillä. Aika näyttää, keikkuuko nelijalkainen tuoli enemmän kuin aiempi Rollo, Sodis, Kemppa –jakkara. Ainakin kuormaa iso tuoli kantaa enemmän! Vasta vihitty Idströmin tehokaksikko, Tiina ja Reima, aloittavat yhteislenkit ja syksyllä koulujen aloittaessa toiminnan, tehdään tietoisku oppilaille uudesta toiminnasta.

 

Heinäkuu on kiireisintä aikaa seurallemme. Osa palasi juuri Norjasta, osa taisteli Keski-Euroopassa vuoristoetapit ja Etelä-Ruotsiin ollaan pakkaamassa U6-Tourille… Onnea Ruotsin valloitukseen. Näyttäkää, että Lapissa ei heikot pärjää!  Kansainvälisiin Tervaetappeihin ilmoitin 21 ajajaa koko asettiin ja livahti sinne muutama kuski ajamaan lauantain päivän matkat. Pistetään sielläkin ketjut kireälle (meidän perheessä meni Iirolla kahdesti ja minulla kerran poikkikin viikon sisällä) hienoilla reiteillä! Heinäkuussa ajetaan enduroa, rataa, maastoa, maantietä ja leireillään Pajulahdessa. Vielä ehtii mukavalle leirille tuttujen kavereiden ja ohjaajien seuraan. OPP maksaa laskun ja laskuttaa puolet vanhemmilta. Kaikki mukaan vaan etelän leiritykseen!

 

Onnea Kemijärven Ojaloille! Triathlonin SM-kisoissa OTC:n Minttu taisteli pronssille ja Karoliina hurjasteli kultaa! Puvut, pyörät ja lenkkarit pelasivat hienosti ja tytötkin olivat hirmulyönnissä. Mintun Cannaria pitänee tarjota kilometrien täytyttyä Lapin maakuntamuseoon. Sen verran monta kultaa sillä on ajettu. Lajit vaan vaihtuu…

Itse olen parantunut kevään keuhkotaudista ja kaikki on OK!

 

Oikein hyvää sesonkia kaikille!

 

2.7.2012

Markku Väyrynen