Tohinaa odotellessa

 

Ankaran alkukevään jälkeen alkaa viimeinkin ränneiltä näkyä ensimmäisiä vesinoroja. Eipä ole isommasti suojan puolella käynyt. Nautitaan sitten oikeasta keväästä sen mitä ehditään! Ainakin hiihtoon riittää kelejä ja kinoksia koko pohjoissuomalaisella pyöräilykartalla.

 

Viime viikonlopun Santasportin pyöräilyharkat olivat mukava piristys arkiselle aherrukselle. Junnut olivat kasvaneet ja pari kolme uutta Trekkiäkin radalla vilahteli. Pientä pintaremonttia oli myös joihinkin kulkineisiin talven aikana viritelty. Seuraavaan harjoitukseen vielä lisää porukkaa niin saadaan kunnolla pöly kiertämään. Kaikki saavat ajaa silloin myötätuuleen...

 

Pohjois-Suomen Pyöräily ry on pitänyt puhelinkokouksia talven mittaan ja samanaikainen yhteydenpito eri seurojen välillä on puhelinkokousten kautta ollut runsaampaa kuin aiemmin. Kokoukset ovat sujuneet hyvässä hengessä ja ainoa käyrää nostattanut asia on ollut se, että Syötteen ISM-kisat menivät yllättäen mönkään ja älytön reissaaminen etelään tulee jatkumaan. Tosin asiasta päättäminen ei edes kuulu PSP:lle. Asiat oli kuitenkin sovittu valmiiksi jo syksyllä.

 

PSP järjestää kesäkuun alussa Syötteellä kolmen erillisen kilpailun viikonlopun, joissa perjantaina alkaa mäkitempo ja sitä seuraa lauantaina PSM-tempo ja sunnuntaina PSM-maantieajo. Kuun loppuun tulee joka seuran ilmoittaa järjestelytoimikunnalle (OPP:n osalta Markku) talkoisiin saapuvilla olevat henkilöt. Mikäli pääset matkaan niin ilmoittaudu minulle maaliskuun loppuun mennessä. Kisoja ei saada pidettyä ilman yhteistä ponnistusta!

 

Venäjän Kola isännöi heti seuraavana viikonloppuna Barentsin Mestaruuskisoja. Timo Karvonen on ystävällisesti lupautunut järjestelemään viisumiasioita. Kaikki mukaan haluavat otetaan mielellään matkaan ja autot täytetään. Kalottiurheilu osallistuu ainakin polttoainekulujen maksuihin. Ilmoita Markulle ne henkilöt, jotka lähtevät Venäjälle. Laitan listan eteenpäin 14.4. ja sen jälkeen reissulle ei tällä erää pääse.

 

Pyöräilijän torilla on edullisia pyöriä myynnissä ja hinnat eivät ole apteekin, joten rohkeasti soittelemaan! Minä voin tuoda näytille, jos joku sattuu kiinnostamaan. Harrastajalle vapautuu juuri valkoinen alumiininen 56 cm:n Canyon, jos joku 180-185 cm kuski tarvii ajokkia alle. Hinta on kohdallaan: 330 euroa.

 

Iloista kevään jatkoa!

24.3.2013

Markku Väyrynen