Sokka irti!

 

Suvivirsi kajahti jälleen ja silmä kastui hikisen juhlan päätteeksi. Suvivirsi varmaan edesauttoi, sillä onhan opettaja ehdollistunut kyseiseen kappaleeseen. Nyt voi taas henkisesti marssia työkkäriin ja aloittaa työt OPP:n, PSP:n, sekä SPU:n parissa.

 

Muutaman päivän sisällä eli kesäkuun alkupuolella tulee klapikuormat Luostolle. Ilmoitellaan tarkemmin, kun klapit paikalle rantautuvat!

 

Pyhä-Luoston viikonloppu oli ja meni. Onneksi oli hyvät ilmat. Talkoosakin ohuus tuli taas ilmi, ja osa porukasta joutuu painamaan pitkää päivää. Kiitos vielä kaikille viikonloppuun tavalla tai toisella osallistuneet! Kilpailijoitakin oli hienosti!

 

Suuri yllätys oli Maastopyöräkoulun suosio Sodankylässä. Lapset kuulemma odottavat keskiviikkoa kuin kuuta nousevaa. On todella palkitsevaa olla mukana näin opinnälkäisten pyöräilijöiden kanssa!

 

Tuleva kesä on ainakin minulle pyöräilyntäyteinen. Viikonloppu toisen jälkeen ollaan jossain. Aiheena on pyöräily. Lisäksi on vielä parinkymmenentuhannen kattoremppa. Pakko on satsata tähän asumiseenkin välillä….

 

Venäjän viisumiasioista oli tulla taas elämää suurempi juttu. Onneksi paperit ovat nyt sisällä ja kohta keulat käännetään 16 kilpailijan voimin kohti auringonnousua! Harasoo!

 

Tuleva PSP:n  Syötteen leiri/PSM-tempo on PSP:n järjestämä viikonloppu, josta on mielenkiintoinen ammentaa kokemuksia eri puolilta. KK-leiriähän ei ainakaan minun tiedon mukaan järjestetä. Uskomatonta, mutta totta!

 

Taloudenpidossa on syytä pyrkiä kohtuuteen, sillä tukieurot ovat lujassa. Kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa klapienpussitukseen yhteisen hyvän nimissä!

 

Oikein turvallista pyöräilykesää!

 

2.6.2013

Markku Väyrynen