Ei se täälä kannate...

 

Paljon on vettä virrannut OPP:n valuma-alueella kuluneen kauden aikana. Virtaa on pistetty töpseliin ja sähköjänikset siellä ja täällä ovat venytelleet kinttujaan, öljynneet ketjujaan, tankanneet autojaan, leimanneet viisumejaan ja jännänneet, pääseekö kotiin ollenkaan. Maailman meno yleensäkin näyttää kiihtyvän ja pirstaloituvan. Mikään ei ole pysyvää.

 

Vuosikokouspäivänä töissä ilmeni, että sodankyläläinen kyläkoulu oli sisäilmaltaan sen verran sakeana, että terveystarkastaja määräsi käyttökiellon. Siinä olikin työsuojeluvaltuutetulle ohjelmaa pitkälle iltaan. Päivän kruunasi vielä sodislaisille paluumatkalla sattunut läheltä piti –tilanne. Peili lähti ja ovi painui lommolle. Käydessäni kolarikorjaamolla, oli muutama muu Toyota osunut joulupukin kulkupeliin isoa kovaa. Pomo sanoikin, että nyt on ollut poroeloa paljon tien päällä… Kämmenenkokoisia karvatukkoja oli kiinni siellä täällä.

 

Lähiajan suunnitelmissa on parit treenit Urkalla. Nuorten urheilijoiden fyysisen harjoittelun oppaan tehneet Mari ja Juuso mahdollisesti vetävät alkulämmittelytreenit ennen ajoa,  jotta saataisiin ohjelma ihmisten pään sisään ja lihasmuistiin.

 

Kartoitan Ollin kanssa uusiin ajoasuihin tulevat yhteistyökumppanit ja katsotaan, minkälainen paletti saadaan kasaan vuosille -14, -15 ja -16. Tämän jälkeen pistetään tilaukset sisään.

 

Otan myös selvää nuorisoteamista, kun nyt jäin sivuun kokouksesta. Hyvältä kuulostaa!

 

Suuri kiitos kaikille kauden 2013 aikana mukana olleille yhteistyökumppaneille, kannustajille, talkoilijoille, tukijoille, kilpailijoille, valmentajille tai muuten tavalla tai toisella mukana olleille!

 

Sole poka mikhän!

 

19.11.2013

Markku Väyrynen