Kesää odotellessa


Oma muisti on lyhyt. En kyllä muista vaikka pinnistelen, näin kylmää kevättä! Viisikymmentä täytettyä olen tarkkaillut wanhaa kehoani aiempaa tarkemmin. Tuntuu, että koko ajan on pari kroonisempaa hidastetta ja sitten vielä vaihtelevat kivut ja kolotukset päälle. Koulumme arvostettu terveydenhoitaja varoittikin kahvipöydässä, että muistahan Make kun ryyhellät, että et ole enää nuori. Kumma etten tuota pistoa ole vieläkään unohtanut. Onneksi siitä on jo 11 vuotta aikaa... Taisi osua oikeaan kun vieläkin muistan. Pah.

Sodankylän uudet pojat saivat viikonloppuna todellisen tulikasteen! Eipä voisi maantiepyöräilyä paskamaisemmassa säässä aloittaa. Yhtä kylmää oli kerran Sodankylä-cupissa Luostolla. Siellä satoi lunta kesken kisan niin ettei pystyssä meinattu pysyä. Maantiepyörillä. Toinen kokemus oli Venäjän Kolassa, jossa mm. aikuisia miehiä riisuttiin vaatteista! Itse ei ajatus kulkenut.

Pyhä-Luoston viikonlopun eteen uhrasi moni urhea koko viikonlopun! Kiitokset kaikille sateessa värjötelleille! Kilpailut sujuivat hyvässä hengessä ilman naarmuja. Pari kämmiäkin tuli. Pitäisi ostaa kaupan pussillinen kertakäyttösadetakkeja. Ne ei maksa kuin 2-3euroa ja pitävät lämpöä tyhjää paremmin. Matkoja junnuilta olisi pitänyt sunnuntailta lyhentää. Vielä kun junnuille olisi laitettu lähtöön tuomariauto etuautoksi niin järjestelyt olisivat olleet kohdillaan. No. Onhan jääkiekon MM-kisoissakin säätämistä... Kiitos myös kannustavasta palautteesta muiden seurojen ajajilta! Tästä on hyvä jatkaa. Kesää odotellessa.

25.5.2015
Markku Väyrynen

Nyt mennään!


Omatkin arvostavat!