Simeon Manninen voitti Hyvinkäällä!

Hallitseva sarjansa Suomen mestari Simeon Manninen voitti ylivoimaisesti sunnuntaina Hyvinkäällä ajetun M12-sarjan Kultainen Kampi maastopyöräilycupin ensimmäisen osakilpailun. Kisa ajettiin Puolimatkan koulun ympäristössä viimevuotisella teknisesti vaikealla SM-radalla hyvissä oloissa.

M12-sarjan 6 km:n maastoajossa Manninen johti kisaa alusta alkaen. Vaikeassa maastossa hän kaatui kaksi kertaa kipaten toisella kerralla jopa tangon yli. Matkamittari jäi muistoksi maastoon, mutta muuten poika selvisi vammoitta. Mannisen voittoaika oli 23.05. Toiseksi polkenut Korson Jaakko Sillankorva hävisi 1.15. Eemil Lehtoranta polki neljänneksi ajalla 25.40. M10-sarjassa Aabel Lehtorannan matka katkesi jo 10 metrin ajon jälkeen kolariin, jossa peukalo hieman vääntyi ja reiteen tuli iso mustelma.

Hyvinkään Kultainen Kampi -maastoajo 6.5.2012:

M12 6 km:n maastoajo (xco): 1) Simeon Manninen OPP 23.05, 2) Jaakko Sillankorva KoKa 24.20, 3) Joakim Nordström PorvAkilles 24.30, 4) Eemil Lehtoranta OPP 25.40, 5) Robin Bergman HyPy 25.45, 6) Lauri Ranta-Torikka HyPy 32.15.