Juha Kangaskokko voitti Katsastuspiste Rovaniemi-cupin Tottorakan osakilpailun 28.6.2012

Juha Kangaskokko

Ounaksen Pyörä-Poikien Katsastuspiste Rovaniemi -maastopyöräilycupin (xco) 2. osakilpailu ajettiin torstai-iltana Tottorakan maastoissa varsin hyvissä oloissa. Iltakilpailuun osallistui peräti 46 ajajaa, joten maastopyöräilyn suosio on edelleen vahvaa.

 

Kovinta vauhtia kisassa piti CC Picaroa edustava Juha Kangaskokko, jonka voittoaika miesten sarjan 8,4 km:n kisassa oli kova luokkaa 21.26,4. Kangaskokko onkin Suomen tämän hetken parhaimpia maastoajajia ja hänellä on saavutuksina useita miesten sarjan SM-mitaleja ja tulevissa Kouvolan SM-kisoissakin hän on yksi mitalisuosikeista. Kisan kakkoseksi polki Jari Mäkinen tasan kolme minuuttia hävinneenä ja kolmanneksi Pekka Välimaa.

 

Nuorten sarjoissa oli myös runsaasti osallistujia. M12-sarjassa Simeon Manninen jatkoi hurjaa maastoajon voittoputkeaan polkemalla 4,2 km:n matkalla ajan 13.30,0. M10-sarjassa sarjansa ykkösajaja Aabel Lehtoranta piti voittoputkensa myös puhtaana vaikka seurakaveri Hugo Rinne antoikin tiukkaa vastusta. N10-sarjassa niinikään sarjansa ykkösajaja Lumimaaria Ojala oli selkeä ykkönen.

Tulokset