OPP:n ajajilla cup-menestystä kansallisissa cup-kilpailuissa!

 

 

Kauden kaikki kotimaiset cup-kilpailut on saatu jälleen ajettua ja pisteet laskettua. Eri pyöräilylajien pistekilpailuissa Ounaksen Pyörä-Poikien ajajien menestys oli seuran historian parhain. Varsinkin nuorten ja lasten sarjoissa Suomen vahvin nuorisopyöräilyseura OPP oli useissa sarjoissa kärkisijoilla, vaikka etäisyydet useimmiten Etelä-Suomessa ajettaviin osakilpailuihin olivat suuret.

 

Nuorten Kultaisen Kammen kilpailuissa OPP:n ajajat saavuttivat yhteensä kuuden sarjan voitot. Maantiellä pistekilpailun voittajiksi ajoivat M10-sarjassa Aabel Lehtoranta ja M12-sarjassa Simeon Manninen. Lisäksi palkintosijoja saivat Lumimaaria Ojala N10-sarjassa (2.) ja Karoliina Ojala N12-sarjassa (3.).

 

Kultaisen Kammen maastoajoissa sarjavoitot nappasivat Simeon Manninen (M12) ja Lumimaaria Ojala (N10). Palkinnoille ylsivät lisäksi Aabel Lehtoranta M10-sarjassa (2.), Iina Väyrynen N14-sarjassa (2.), Niko Heikkilä (M12-sarjan 3.), Metsämaria Ojala (N10-sarjan 3.) ja Neea Huikuri (N14-sarjan 3.)

 

Kultaisen Kammen rata-ajoissa voittoon polkivat Aabel Lehtoranta (M10) ja Eemil Lehtoranta (M12). Lisäksi N10-sarjan Lumimaaria Ojala oli kolmas.

 

Erillisessä ratapyöräilycupissa Aabel ja Eemil Lehtoranta sekä Lumimaaria Ojala voittivat sarjansa ja Simeon Manninen polki hopeaa ja Karoliina Ojala pronssia. Useissa cup-sarjoissa lukuisia OPP:n ajajia sijoittui lisäksi sijoille 4-10.

 

Kansallisessa maantiecupissa miesten sarjan voittajaksi polki Kuopion Jarmo Rissanen ja naisten sarjan voittajaksi Porin Lotta Lepistö. M18-sarjassa OPP:n Arno Hämäläinen oli kuudes. Maastopyöräilyn XCO-cupissa miesten sarjan voitti Pyhälläkin vieraillut Hyvinkään Sakari Lehtinen ja naisten sarjan Korson Noora Kanerva. Naisten sarjassa OPP:n Kaisa Ojala sijoittui 9:nneksi. M18-sarjassa OPP:n Iiro Väyrynen oli neljäs ja M40-sarjassa Heikki Haaparanta kuudes ja Markku Väyrynen kahdeksas. Maastopyöräilyn XCM-cupissa voittaja miesten sarjassa oli Turun Henri Ojala ja naisten sarjassa Jyväskylän Sini Alusniemi. Ratapyöräilycupin miesten sarjan voitti CCH:n Jani Mikkonen ja naisten sarjan TVC:n Pia Pensaari. Naisten Master-cupissa OPP:n Irene Väyrynen sijoittui N40-sarjassa seitsemänneksi.

 

Aabel, Eemil, Simeon ja Lumimaaria (Kuvat: KM)