Ounaksen Pyörä-Pojat valittiin vuoden 2012 pyöräilyseuraksi!

 

 

Kuvassa palkintojen jakaja SPU:n puheenjohtaja Mika Niskanen ja vastaanottajat Olli Lehtoranta, Markku Väyrynen ja Aabel Lehtoranta.

Jyväskylä

 

Suomen Pyöräily-Unioni valitsi 25.11.2012 kokouksessaan Ounaksen Pyörä-Pojat Vuoden 2012 pyöräilyseuraksi. Tämä on jo toinen kerta kun OPP saa tämän kunniamaininnan. Edellisen kerran seura valittiin vuoden pyöräilyseuraksi vuonna 2006.

 

Kolmen kunnan alueella toimiva OPP on erityisesti kunnostautunut junioripyöräilyn saralla, sillä seuralla on eniten esim. juniorilisenssillä ajavia nuoria. Lasten maastopyöräilykoulut ja lasten ja nuorten Kesäkonttiset ovat jokavuotisia tapahtumia.

 

OPP:n kilpailumenestys on myös kovaa luokkaa, sillä pyöräilyn tämän vuoden SM-mitalitilastossa OPP on peräti toisena. Vain helsinkiläinen CCH on edellä. OPP on tunnettu myös vilkkaasta kilpailutoiminnastaan. Eri pyöräilylajien SM-kilpailuja OPP on järjestänyt toistakymmentä kertaa.

 

OPP sai myös toisen palkinnon vuosikokouksessa, sillä M10-sarjan Aabel Lehtoranta palkittiin ensimmäisenä pohjoissuomalaisena vuoden poikapyöräilijäksi. Aabel voitti kauden aikana mm. Kultaisen Kammen pistekilpailut ja useita Suomen mestaruuksia.