OPP:n vuosikokous ja kauden päättäjäiset 26.11.2017

OPP:n vuoden 2017 palkitut. Kuva: Jarmo Alatarvas.

Rovaniemi 26.11.2017

Ounaksen Pyörä-Poikien syysvuosikokous ja kauden päättäjäiset pidettiin sunnuntaina Rovaniemen Työväentalon uusissa tiloissa. Paikalla oli mukavasti väkeä.

Vuosikokouksessa puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Markku Väyrynen. Muissa tehtävissä toimivat myös ensi vuonna Jarmo Alatarvas (sihteeri), Hannu Heikkilä (taloudenhoitaja) ja Marko Manninen (varapuheenjohtaja). Seuran johtokuntaan valittiin edellisten lisäksi Olli Lehtoranta, Heikki Haaparanta, Tommi Haapakangas,  Pekka Välimaa, Raimo Ojala, Kalevi Mikkonen, Esa Hedman ja Jari Virta.

Vuosikokouksessa käsiteltiin myös mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. OPP järjestää myös ensi vuonna tutuksi tulleita kilpailutapahtumia, kuten Kesäkonttiset, Luoston tempo- ja maantieajot, Rovaniemi-cupin ja Rollo MTB-tapahtuman sekä myös paikallisia tempo- ja rata-ajoja.

Kokouksen jälkeen pidetyssä kauden päättäjäistilaisuudessa jaettiin vuoden menestyjille OPP:n palkinnot ja stipendit. OPP:n vuoden 2017 menestyjäksi valittiin loistavan kauden ajanut Niko Heikkilä, vuoden junioripyöräilijäksi Anni Tapio, vuoden yllättäjäksi Aada Virta, vuoden rataraketiksi Eero Väyrynen, vuoden valmentajaksi Kalevi Mikkonen ja vuoden seuratoimitsijaksi Marko Manninen.

Seuran myöntämän stipendin  saivat Niko Heikkilä, Sini Pyy, Anni Tapio, Aada Virta, Antonia Haga, Seliina Manninen, Janne Seppälä, Joel Tapio, Eero Väyrynen, Joonas Salmi, Juhani Salmi, Valtti Haapakangas, Emma Hedman, Emma Välimaa, Esko Janhunen ja Oiva Lukkari.

Paikalla olleet stipendin saajat. Kuva: Kalevi Mikkonen