Niko Heikkilä OPP:n kauden menestyjä!


Markku Väyrynen jatkaa seuran puheenjohtajana!

 

 

(Kuva: Kalevi Mikkonen)

 

Rovaniemi 31.10.2021


Ounaksen Pyörä-Poikien vuosikokous ja kauden päättäjäiset pidettiin sunnuntaina (31.10.) Työväentalon kokoustilassa. OPP:n puheenjohtajana jatkaa edelleen Markku Väyrynen ja hallitukseen valittiin Jarmo Alatarvas (siht.), Marko Manninen (varapuheenjohtaja), Hannu Heikkilä (taloudenhoitaja), Pekka Välimaa, Kalevi Mikkonen, Heikki Haaparanta, Raimo Ojala, Kalle Tapio ja Antti Kulmala.


Palkintoja jaettiin tuttuun tapaan kahvin, limsan, kääretortun ja karkkien ohella. Kauden menestyjäksi valittiin jälleen Niko Heikkilä, joka ehti paikalle suoraan cyclocrossin (vuoden 2022) SM-kisoista, jossa hän ajoi hopeamitalin. Aiemmin tällä kaudella Niko ajoi eliten/U23:n SM-kisoista yhden kultamitalin, yhden hopean ja yhden pronssin sekä osallistui U23-luokan maastoajon Euroopan mestaruuskilpailuihin, joissa hän sijoittui 37. sijalle.


Kauden junioripalkinnoilla palkittiin sekä Seliina Manninen (N18) että Anni Tapio (N16), jotka kumpikin saavuttivat kaksi SM-kultamitalia. Kaikkiaan OPP:n ajajat saavuttivat tällä kaudella yhteensä 15 SM- ja ISM-mitalia, joista viisi kultaista, kolme hopeaa ja seitsemän pronssia. Stipendeillä palkittiin edellä mainittujen lisäksi Janne Seppälä, Esko Janhunen, Ari Kurvinen ja Joel Tapio.


Kauden 2022 toiminnassa jatketaan aktiivisella linjalla. Kesäaikaan OPP:n omia rata-, tempo- ja maastokisoja on tarjolla lähes joka viikko. Lasten ja nuorten Kesäkonttiset on jälleen parin vuoden koronatauon jälkeen ohjelmassa toukokuussa (26.5.). OPP on myös anonut fatbiken SM-kisoja, jotka olisivat ohjelmassa helmikuun lopulla Sodankylän Kommattivaaran maisemissa, mikäli kisat meille myönnetään. (KM)