Reittiennätykset rikki Norvan tempossa

Vähäväkisen, mutta kovatasoisen tempon osallistujat: Seliina, Simeon, Pekka, Arno ja Juuso. (Kuva: Kalevi Mikkonen)

Rovaniemi 14.8.2013

Ounaksen Pyörä-Poikien Norvan tempo ajettiin keskiviikkona lämpimässä mutta hieman tuulisessa säässä Norvajärven tiellä. Ajajat olivat virittäytyneet kovaan menoon ja reittiennätykset laitettiin uusiksi niin miesten sarjassa kuin M14-sarjassakin.

Miesten sarjassa viikonloppuna kortteliajon SM-pronssia M18-sarjassa polkenut entinen OPP:n ajaja, nykyisin lahtelaista TWD-seuraa edustava Arno Hämäläinen tykitti 10,2 km:n tempon uudeksi reittiennätykseksi ajan 14.24,17. Arno paransi omissa nimissään ollutta entistä ennätystä 22 sekuntia. Kisan kakkoseksi polki ensimmäisen tempoajonsa ajanut OPP:n Juuso Laitinen, jonka aika oli myös erinomainen 15.18,33. Tämä tulos on reitin tilastossa toiseksi paras aika. Kolmanneksi polki OPP:n Pekka Välimaa ajalla 16.34,46, joka jäi vain kuusi sekuntia hänen omasta ennätyksestään.

M14-sarjassa 13-vuotias OPP:n Simeon Manninen polki myös ilman aika-ajopyörää ja juniorivälityksillä todella hulppean reittiennätyksen ajallaan 16.45,58, missä oli yli minuutti parannusta hänen nimissään olleeseen edelliseen reittiennätykseen. N10-sarjassa OPP:n Seliina Manninen polki 5 km:n tempossa ajan 12.29,95.

Miehet 10,2 km: 1) Arno Hämäläinen TWD 14.24,17 (re), 2) Juuso Laitinen OPP 15.18,33 (oe), 3) Pekka Välimaa OPP 16.34,46.

M14 10,2 km: 1) Simeon Manninen OPP 16.45,58 (re).

N10 5,3 km: 1) Seliina Manninen OPP 12.29,95.