OPP:n maastoajot 21.9.2013 Tottorakalla:

Aku Keloneva oli miesten sarjan kakkonen.

Niko voitti M12-sarjan ja oli miesten sarjassa kolmas.

Iina voitti naisten sarjan.

M/N8-sarja lähdössä.

M/N10-sarja lähdössä.

Tottorakka 21.9.2013

Ounaksen Pyörä-Poikien järjestämät kauden viimeiset maastoajokilpailut (xco) ajettiin lauantaina Tottorakan upeilla reiteillä hyvässä säässä. Kisa oli samalla  viikonlopun maastopyöräilyleiriä Lapin Urheiluopistolla viettäneen Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n leirikisa.

Miesten sarjan 7,8 km:n matkalla OPP:n Heikki Haaparanta otti heti alusta ohjat käsiinsä ja repi jo ensimmäisellä kierroksella eroa seuraavana siinä vaiheessa ajaneeseen OPP:n Ari Kurviseen pari sataa metriä. Kolmantena polki OTC:n Aku Keloneva ja neljäntenä "väliaikana" M12-sarjan voittanut OPP:n Niko Heikkilä. Toisella kierroksella Ari joutui keskeyttämään rengasrikon takia ja Heikillä oli helppo työ ajaa kolmen kierroksen ajon voittoon voimia säästellen. Keloneva polki toiseksi ja Niko kolmanneksi. Heikin voittoaika oli 23.44. Keloneva jäi 1,5 minuuttia.

Naisten sarjassa tällä kertaa ajanut Iina Väyrynen ajoi ainoana osallistujana 7,8 km:n ajon voittoon ajalla 30.49. Junnusarjoissa OPP:n tutut nimet Niko Heikkilä, Lumimaaria Ojala, Eero ja Emma  Hedman sekä Metsämaria Ojala polkivat voittoihin ja M8-sarjassa OTC:n Lenni Heiskanen, joka voitti OPP:n Juho Salmelan kolmella sekunnilla päivän tiukimmassa voittotaistossa. (KM)

OPP:n maastoajot (xco) Tottorakalla 21.9.2013:

N8 0,8 km: 1) Emma Hedman OPP 4.02.

M8 0,8 km: 1) Lenni Heiskanen OTC 3.02, 2) Juho Salmela OPP 3.04, 3) Aaro Väyrynen OPP 3.23, 4) Eero Väyrynen OPP 4.01.

N10 2 km: 1) Metsämaria Ojala OPP 10.02.

M10 2 km: 1) Eero Hedman OPP 7.27, 2) Joel Salmela OPP 7.58, 3) Sampo Mäkinen OPP 9.39.

N12 2,6 km: 1) Lumimaaria Ojala OPP 10.55, 2) Elli Hedman OPP 12.33.

M12  5,2 km: 1) Niko Heikkilä OPP 17.22, 2) Konsta Soini OTC 25.46, 3) Tuomas Mustonen Cyclos 29.43, 4) Olli Kuusisto OPP 32.27, 5) Lauri Vasama OTC 32.52. Sakari Ikonen OTC DNF.

Naiset 7,8 km: 1) Iina Väyrynen OPP 30.49.

Miehet 7,8 km: 1) Heikki Haaparanta OPP 23.44, 2) Aku Keloneva OTC 25.25, 3) Niko Heikkilä OPP 26.19, 4) Iiro Väyrynen OPP 27.14, 5) Samu Hanhela Team Special Bike 28.29, 6) Markku Väyrynen OPP 30.50. Ari Kurvinen OPP DNF.