OPP:N SYYSVUOSIKOKOUS JA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Meiju Salmela valittiin OPP:n vuoden menestyjäksi

Meiju Salmela (Kuva: Jukka-Pekka Salmela)

Muita palkittuja: Joonas Salmi, Anni Tapio, Eemil Lehtoranta ja takana Pekka Välimaa. (Kuva: Kalevi Mikkonen)

Rovaniemi 16.11.2015

Ounaksen Pyörä-Poikien syysvuosikokous ja kauden päättäjäiset pidettiin maanantaina 16.11. 2015 Santasportin Tiera-salissa. Syyskokouksessa valittiin OPP:n uusi johtokunta ja hyväksyttiin mm. talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2016.

OPP:n puheenjohtajana jatkaa Markku Väyrynen ja sihteerinä Jarmo Alatarvas. Uudeksi taloudenhoitajaksi valittiin Hannu Heikkilä ja muiksi johtokunnan jäseniksi Marko Manninen (vpj), Olli Lehtoranta, Heikki Haaparanta, Raimo Ojala, Kalevi Mikkonen, Esa Hedman, Pekka Välimaa ja Tommi Haapakangas.

OPP järjestää myös ensi vuonna useita pyöräilytapahtumia, mm. Rollo MTB-kisan, Luoston maantieajot ja maastopyöräilyn suositun Rovaniemi-cupin. Junioritoimintaan panostetaan vahvasti mm. pyöräkoulun, yhteisharjoitusten ja mm. perinteisen Kesäkonttiset-tapahtuman avulla.

Kauden päättäjäisiä vietettiin perinteiseen tapaan jakamalla iso kasa erilaisia palkintoja ja nauttimalla virvokkeita ja syötävää.

OPP:n vuosi 2015 oli menestyksekäs, sillä seura saavutti yhteensä 32 SM-mitalia ja kilpailu- sekä nuorisotoiminta oli vilkasta. Suomen Pyöräilyunionin juniorisarjojen seurakilpailussa OPP sijoittui toiseksi Korson Kaiun jälkeen.

OPP:n vuoden menestyjänä palkittiin kolme mitalia maastopyöräilyn naisten Suomen mestaruuskilpailuista ajanut Meiju Salmela. Muita palkittuja olivat Pekka Välimaa (vuoden seuratoimitsija), Severi Manninen (vuoden valmentaja), Eemil Lehtoranta (vuoden rataraketti), Joonas Salmi (vuoden yllättäjä) ja Anni Tapio (vuoden junioripyöräilijä). Anni Tapio palkittiin samalla kertaa myös Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n valitsemana Pohjois-Suomen vuoden tyttöpyöräilijänä.

Suomen Pyöräilyunionin järjestämän valtakunnallisen nuorten Kultainen Kampi -pistekilpailun OPP:n ajajien saavuttamat palkinnot jaettiin myös. OPP:n ajajista ainoana sarjansa voittoon polki M14-sarjan maastopyöräilyn (xco) Suomen mestari Niko Heikkilä, joka oli ykkönen maastoajokilpailussa. Muita palkintosijoja KK-kilpailussa saavuttivat Anni Tapio, joka oli hopealla N10-sarjan maantieajokilpailussa, Simeon Manninen, joka oli myös hopealla M16-sarjan maantieajokilpailussa samoin kuin Juho Salmela M10-sarjan maastoajokilpailussa. Niko Heikkilä polki M14-sarjan maantieajokilpailussa pronssia ja Seliina Manninen N12-sarjassa niinikään pronssia sekä maastossa että maantiellä. (KM)

Kaikki paikalla olleet palkitut yhteiskuvassa. (Kuva: Kalevi Mikkonen)