OPP palkitsi kauden menestyjät!


Merkillinen koronavuosi on saatu päätökseen. Kaikesta hankaluudesta huolimatta OPP:n kilpailumenestys oli jälleen erinomaisen hyvä. Ajajamme saavuttivat yhteensä 21 SM/ISM-mitalia, joista 7 oli kultaisia. Perinteistä kauden päättäjäistilaisuutta ei sattuneesta syystä järjestetty, mutta OPP:n hallitus on toki jälleen nimennyt kauden menestyjät, jotka ovat jo saaneet palkintonsa hyvistä suorituksista.


Kauden menestyjäksi palkittiin jälleen Niko Heikkilä, joka on vallannut paikan maastopyöräilyn Suomen huipulla ryminällä, jopa kirjaimellisesti, kun rikkoi solisluunsa ennen CX-ajon mestaruuskisaa, jossa hän oli puolustava mestari. Niko saavutti kaudella kaksi henkilökohtaista elite-sarjan Suomen mestaruutta ja vielä yhden pronssin, joten ei hassumpi saldo!

 


Kauden juniorimenestyjän palkinnon sai Seliina Manninen, joka jatkoi pitkään jatkunutta mitaliputkea mm. voittamalla Suomen mestaruuden N16-sarjan XCE-ajossa. Hän ajoi myös kaksi muuta mitalia radalla ja maastossa. Kauden ratarakettina palkittiin Aada Virta, joka polki radalla N14-sarjassa kaksi hopeamitalia. Vielä paremmin Aadalla meni maastossa, jossa hän ajoi XCE-ajon kultamitalin ja maastoajon pronssin. Kauden yllättäjän palkinnon sai tällä kertaa Lauri Tapio, joka ajoi M10-sarjan maantieajossa hienosti hopeaa!
Edellä mainittujen lisäksi OPP palkitsi kauden hienoista ajoista myös seuraavat ajajat: Mainio käsipyöräilykolmikko Sini Pyy, Esko Janhunen ja Janne Seppälä toivat runsaasti metallia mukanaan tempon ja maantieajon Suomen mestaruuskilpailuista. Muita palkittuja mitalisteja kauden SM/ISM-kisoissa olivat myös Elli Hedman, Anni Tapio ja Joel Tapio.


Hyvää Uutta Vuotta seuran jäsenille ja ystäville!