Tempoajon Suomen mestaruuskilpailut 21.8.2020

OPP:n parapyöräilijöille kolme SM-mitalia!

Esko Janhunen.

Pudasjärvi 21.8.2020

Ounaksen Pyörä-Poikien parapyöräilijät saavuttivat kaksi Suomen mestaruutta Syötteellä ajetuissa tempoajon Suomen mestaruuskilpailuissa. Perjantain ajona oli 15,5 km:n tempoajo. Sini Pyy voitti naisten WH4-luokan ajon ajalla 36.15 ja Esko Janhunen miesten MH1-luokan ajalla 1.09.21. Sinin keskinopeus oli 25,6 km/h ja Eskon 13,4 km/h. Miesten MH3-luokassa Janne Seppälä ajoi hopealle ajalla 28.20, vaikka ajanotto missasi Jannen maaliintulon kokonaan. Onneksi sentään palkintojenjaossa asia saatiin selvitettyä! Jannen keskinopeus oli 32,8 km/h. Janne kommentoi ajoaan: "ITT ajettu, hopea hyvällä ajolla tuloksena. Itselle parasta mitä tuosta käteen jää on tieto siitä, että kunto on hyvä kuten oli tuntemus ennen kisaa. Tuloksena selkeät omat keskitehoennätykset, ja myös hyvä keskinopeus, ja ennen kaikkea vahva suoritus lähdöstä maaliin." (KM)