Maantieajon Suomen mestaruuskilpailut 22.8.2020

OPP:n parapyöräilijöille nyt kaksi SM-mitalia!

OPP:n käsipyöräilijät saavuttivat hienon menestyksen Syötteen SM-kisoissa. Esko Janhunen ajoi kaksi mestaruutta, Sini Pyy yhden mestaruuden ja Janne Seppälä kaksi hopeaa.

Esko Janhunen on nyt kaksinkertainen Suomen mestari.

Esko Janhunen maantieajossa.

Janne Seppälä maantieajossa.

Pudasjärvi 22.8.2020

Ounaksen Pyörä-Poikien parapyöräilijät saavuttivat lauantaina kaksi SM-mitalia Syötteellä ajetuissa maantieajon Suomen mestaruuskilpailuissa. Esko Janhunen ajoi MH1-luokassa nyt kisojen toisen mestaruutensa tällä kertaa 16 km:n ajossa ajalla 1.03.16. Vuonna 2017 Esko Janhunen ajoi saman reitin 15 minuuttia hitaammin, joten kunnon kehitys on ollut oikeaan suuntaan! Janne Seppälän matkana MH3-luokassa oli 32 km:n maantieajo. Janne pysyi kilpailun voittaneen Jani Peltopuron kyydissä 10 km:n asti, mutta sitten Peltopuron kova nykäisy pudotti hänet peesistä. Hopean Janne toki varmisti yli viiden minuutin erolla seuraavaan. Eilisen tempon NH4-luokassa voittanut Sini Pyy ei ajanut maantiekisaa. (KM)