Elli Hedman polki naisten eliten SM-hopeaa fatbiken Suomen mestaruuskilpailuissa Saariselällä lauantaina!

(Kuva: KM)

Saariselkä 15.2.2020

Saariselän lumisissa maastoissa ja -15 asteen pakkasessa ajettiin lauantaina nyt toista kertaa Suomessa fatbiken mestaruuksista. Viimevuotisen SM-kisan voittajat miesten eliten Juha Kangaskokko ja naisten eliten Leena Kouva uusivat mestaruutensa 44 kilometrin matkalla.

Naisten sarjassa täksi kaudeksi elitesarjaan siirtynyt Elli Hedman ajoi mainiosti ja nappasi SM-hopeaa ajalla 2.42.52. Voittaja Kouvan aika oli 2.30.43. Myös SM-kilpailun ulkopuolella ajanut norjalainen Ida Böthun ennätti maaliin ennen Elliä. Tämä oli Ellin jo toinen eliten SM-mitali, sillä hänellä on jo pari vuotta sitten ajettu pronssi XCE-kisasta.

Elli oli ajoonsa tyytyväinen, vaikka edellisestä kilpailusta olikin jo vierähtänyt puolisen vuotta. Haavereita ei hänelle sattunut. (KM)