Niko Heikkilä OPP:n kauden menestyjä


Markku Väyrynen jatkaa puheenjohtajana

 

 

 

(Kuvat: Kalevi Mikkonen ja Kalle Tapio)

 


Rovaniemi 30.10.2022


Ounaksen Pyörä-Poikien vuosikokous ja kauden päättäjäiset pidettiin sunnuntaina 30.10. Rovaniemen Työväentalolla. Kauden menestyjäksi valittiin odotetusti Niko Heikkilä, joka sijoittui eliten XCC:n Euroopan mestaruuskilpailuissa hienosti kahdeksanneksi ja voitti myös viisi Suomen mestaruutta kauden aikana. Muita palkittuja olivat SM-kisoissa menestyneet Seliina Manninen, Anni Tapio, Janne Seppälä, Joel Tapio ja Lauri Tapio. Seuran saldo kauden SM-kisoista oli hienot 20 mitalia (8 + 6 + 6).

 

Kauden päättäjäistilaisuudessa Niko kertoi menestyksekkään kautensa vaiheista ja seuraavan kauden suunnitelmista, joihin kuuluu Euroopan- ja ehkä myös maailmanmestaruuskisoihin osallistuminen ja mahdollisesti myös maailmancupin osakilpailuja.


Vuosikokouksessa valittiin seuran hallitus ensi vuodelle. Puheenjohtajana jatkaa Markku Väyrynen, varapuheenjohtajana Marko Manninen, sihteerinä Jarmo Alatarvas, taloudenhoitajana Hannu Heikkilä ja muina jäseninä Antti Kulmala, Pekka Välimaa, Heikki Haaparanta, Kalevi Mikkonen, Kalle Tapio, Raimo Ojala ja Severi Manninen.


OPP:n vuoden 2023 kisaohjelmaan kuuluu fatbiken SM-kisojen hakeminen Sodankylässä pidettäviksi sekä Kesäkonttiset, maasto- ja tempokisat, rata-ajot sekä muutaman vuoden tauon jälkeen myös lasten maastopyöräilykoulu. (KM)