Ounaksen Pyörä-Poikien ajajilla hyvää menestystä Syöte-ajossa

(Kuvat: Kalle Tapio)

Pudasjärvi 5.8.2023

Ounaksen Pyörä-Poikien ajajia osallistui lauantaina ajettuun maastopyöräilyn Syöte-ajoon (XCM) hyvällä menestyksellä. Suosittuun Syöte-ajoon osallistui tällä kertaa kaikkiaan 444 ajajaa.

Miesten 100 km:n ajossa voittajaksi ajoi Juha Vähämetsä ajalla 5.23.05. Samalla matkalla Antti Härmä sijoittui 35. sijalle ajalla 7.38.33. Naisten vastaavalla matkalla Riikka Tikkala ajoi kolmanneksi ajalla 7.27.02 jääden voittajasta Marika Soinista nelisen minuuttia.

NU19 -sarjan 30 km:n ajossa Anni Tapio ajoi kakkossijalle ajalla 1.58.16 jääden sarjan voittajasta Stella Orvolasta vajaat neljä minuuttia. Naisten sarjat huomioidenkin hän oli kolmas.

Miesten 65 km:n ajossa Jussi Tanskanen ajoi niinikään toiseksi ajalla 3.27.25 jääden sarjan voittajasta Oulun Juuso Heikkisestä vajaat neljä minuuttia. Vielä juniorisarjan ajaja Joel Tapio kokeili myös pitkää maratonmatkaa ja sijoittui mukavasti sijalle 16 ajallaan 4.11.20 ja Verneri Sievänen sijalle 20 ajalla 4.32.22. Juuso Hartikainen ajoi myös samassa sarjassa pitkään viiden joukossa, mutta joutui harmikseen  keskeyttämään kilpailun 34 km:n väliaikapisteen jälkeen kolarin takia. (KM)