Iina Väyrynen ja Hannu Jänkälä maastocupin mitalistit

Ounaksen Pyörä-Poikien ajajille tuli nippu hyviä sijoituksia pyöräilyn kansallisten cup-kilpailujen loppusaldossa. Koko kesän ajan ajetut cup-kilpailut kilpailtiin kaikissa pyöräilylajeissa ja mukaan laskettiin ajajan parhaimmat suoritukset.

 

Parhaiten OPP:n ajajista sijoittuivat Kultainen Kampi-maastocupissa (xco) sarjansa Suomen mestaruuden voittanut Iina Väyrynen, joka oli N12-sarjan toinen ja KMC-maastocupissa M40-sarjan Hannu Jänkälä, joka oli kolmas. Maastocupissa tuli muutenkin hyviä sijoituksia: naisten elitessä Heidi Kyyrönen oli kuudes ja Mira Lehtoranta kahdeksas, M10-sarjassa Simeon Manninen neljäs ja Eemil Lehtoranta kuudes, N12-sarjassa Iina Väyrysen lisäksi Siiri Huhtala oli neljäs, M12-sarjassa Taneli Tepsa kuudes, M16-sarjassa Eemeli Välimaa oli neljäs, M40-sarjassa Jänkälän kolmossijan lisäksi Pekka Välimaa oli viides ja M50-sarjassa Tuomo Pelttari viides ja Jorma Pohjonen kahdeksas. Maratoncupissa M40-sarjan Heikki Haaparanta oli kuudes.

 

Maantiecupissa M10-sarjassa Eemil Lehtoranta oli viides, Simeon Manninen kuudes ja Jarmo Tanninen seitsemäs, N12-sarjassa tempon Suomen mestaruuden voittanut Iina Väyrynen viides, Sari Tanninen seitsemäs ja Neea Huikuri kahdeksas ja N10-sarjassa Venla Heikkinen oli seitsemäs. Ratapyöräilycupissa parhaat sijoitukset löytyivät jälleen M10-sarjasta, jossa 2 km:n aika-ajon Suomen mestaruuden voittanut Eemil Lehtoranta oli neljäs ja Simeon Manninen viides sekä N12-sarjasta, jossa Neea Huikuri oli neljäs, Iina Väyrynen viides, Sari Tanninen kuudes ja Siiri Huhtala kahdeksas.

Iina Väyrynen

Hannu Jänkälä

Aloitussivulle