Iina Väyrynen ja Siiri Huhtala polkivat kaksoisvoiton Korson SM-maastoissa 16.8.2009

Iina Väyrynen polki voittoon Korsossa ajetuissa maastoajon (xco) Suomen mestaruuskilpailuissa N12-sarjan 3,5 km:n matkalla ajalla 19.38. Tämä oli Iinan kuudes mitali tämän vuoden kisoista (2 henkilökohtaista kultaa, yksi joukkuekulta, 2 hopeaa ja 1 pronssi). OPP:n kaksoisvoiton varmisti ensimmäisellä henkilökohtaisella mitalillaan Siiri Huhtala ajalla 23.29. Hienoa, tytöt!

Siiri Huhtala ja Iina Väyrynen.

Muita sijoituksia: Simeon Manninen oli M10-sarjan 3,5 km:n kisassa neljäs ja Eemil Lehtoranta kahdeksas. M16-sarjassa Eemeli Välimaa oli viides ja M40-sarjassa Hannu Jänkälä viides ja Pekka Välimaa kahdeksas. M40-sarjassa Heikki Haaparanta joutui keskeyttämään selkeältä hopeasijalta loukattuaan jalkansa lipat vetäessään. M14-sarjassa Iiro Väyrynen sijoittui kymmenenneksi.