OPP:n syyskokous 24.11. 2009

 

Ounaksen Pyörä-Poikien syyskokous pidettiin maanantaina Rovaniemellä. Seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2009 valittiin vuodesta 2005 asti virkaa hoitanut Markku Väyrynen. Sihteerinä jatkaa rovaniemeläinen Jarmo Alatarvas.

 

Markku Väyrynen

 

Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Pekka Välimaa ja uudeksi taloudenhoitajaksi Merja Huikuri. Edellä mainittujen lisäksi johtokuntaan valittiin Jouko Kestilä, Mikko Sandvik (uusi), Kalevi Mikkonen (uusi), Heikki Haaparanta (uusi) ja Antti Kulmala (uusi).

 

SPU antoi OPP:lle Kultainen Kampi –seurapalkinnon

 

Vuoden 2009 toimintasuunnitelmaa käsiteltäessä pääasiaksi muodostui lasten ja nuorten pyöräilyharrastuksen kehittäminen. OPP sai 23.11. Suomen Pyöräilyunionin nuorten Kultainen Kampi –seurakilpailun palkinnon. Myös ensi vuoden ohjelmassa tulee olemaan perinteiset Rovaniemen Kesäkonttiset ja syksyn maastoajot Sodankylässä. Lisäksi niin nuorille kun muillekin harrastajille on harjoitusten ja leirien lisäksi tarjolla piirikunnallisia rata-, maasto- ja tempoajoja viikoittain.

 

OPP järjestää myös Pohjois-Suomen mestaruuskilpailut rata-ajossa (Rovaniemi), tempoajossa (Luosto) ja kortteliajossa (Luosto).  Perinteinen Sodankylä-cup on nyt typistetty kahden osakilpailun mittaiseksi, mutta tilalle on tullut uutena 22.-23.8. Luoston upeissa maastoissa järjestettävä kaksipäiväinen maastopyöräilytapahtuma. Lauantaina on ohjelmassa lyhyt xc-maastoajokilpailu ja sunnuntaina Amethyst-maratonajo (xco).  Kuntopyöräilyssä päätapahtuma tulee olemaan 7.6. Rovaniemellä ajettava koko perheen maantiepyöräily, jossa ei ole kilpasarjoja ollenkaan.

 

 

Aloitussivulle