Volvo, Renault, Land Rover, Ford, Jaguar ja Mazda


Terve tuloa Rovaniemelle


Maantiepyöräilyn SM- kilpailut 2006 ajetaan Rovaniemellä kesä- heinäkuun vaihteessa. Ensimmäistä kertaa koko Suomen pyöräilyn satavuotisessa historiassa tapahtuma on myönnetty näin pohjoiseen.

Järjestävänä seurana Ounaksen Pyörä-Pojat haluaa tehdä kilpailuista  Suomen Mestaruuskilpailujen arvolle kuuluvan tapahtuman. Kaikkien kilpailijoiden- huoltajien- ja katselijoiden mieliin pitää jäädä tunne, että täällä kannatti käydä ja tulla vielä uudestaankin.

Pyöräilijöiden lisäksi tänne kokoontuvat samanaikaisesti lentopalloilijat Kultavaskooliturnauksen  merkeissä. Perinteisesti turnaukseen osallistuu yli 200 joukkuetta.

Kun samana viikonloppuna Rovaniemellä on meneillään Kansainvälinen Jutajaiset - folklorefestivaali, jossa viime vuonna vieraili yli 20000 kävijää, on kaupunkimme silloin todellinen urheilun ja kulttuurin kohtaamispaikka.

Kannattaa varata majoitus hyvissä ajoin jotta Suomen Mestaruuskilpailuihin valmistautuminen onnistuisi myös sen osalta parhaalla mahdollisella tavalla. Hotelli Santa Claus on räätälöinyt pyöräilijöille hyvän majoitustarjouksen, jossa on eri vaihtoehtoja majoittua kilpailun ajaksi Rovaniemellä.

Tervetuloa Rovaniemelle