Volvo, Renault, Land Rover, Ford, Jaguar ja Mazda


KISAUUTISIA


27.6.2006 klo 23.00 Huom! Lähtölistoja päivitetty
26.6.2006 Lähtölistat julkaistu
Pysäköi kätevästi Rovaniemellä

Viikonlopun pysäköintimaksu kätevästi kilpailutoimistosta. Samalla kun joku joukkueen jäsen käy lunastamassa osallistumismaksut ja saa käsiohjelman mukaansa, voi lunastaa parkkeerausluvan mihin paikkaan tahansa eri puolilla kaupunkia.

Kilpailutoimistossa kirjoitetaan  lappu, johon merkitään auton rekisterinumero. Lappu laitetaan tuulilasiin, auton sisäpuolelle. Sen jälkeen autoa voi siirrellä aina sinne missä tilaa on, eikä tarvitse hölkätä etsimässä lippuautomaattia. Hinta 3,6 € / auto


SM-kisa paitoja saa ostaa myös kilpailutoimistosta hintaan 10 € / kpl Katso malli


Kaupungissa tapahtuu

Naisten ja nuorten maantiekisan päätyttyä, tulevat maaliin maratoonarit reitiltään.


Viikon jatkuneet Jutajaiset lähestyy loppuhuipennusta .Napsauta linkkiä ja pääset katsomaan löytyykö perheen jäsenille sopivaa ohjelmaa.


9.6.2006

Kilpailun aikatauluun muutos! sunnuntaina elite- luokan lähtö on muutettu alkavaksi klo 10.00.

Muutos toteutettiin sen vuoksi, että kilpailu sunnuntaina päättyisi ajoissa, jotta esim junalla matkustajille jäisi aikaa ehtiä junalle.


3.4.2006

Maantiematkojen radasta on julkaistu kartta ja korkeusprofili Katso kartta


21.2.2006

Kilpailun aikatauluun on tullut muutoksia. Naiset ajavat maantiekilpailun jo lauantaina samanaikaisesti nuorten sarjojen kanssa, startti tapahtuu klo 16.05. 5 min M18 sarjan lähdön jälkeen. Kilpailuissa ajettavat matkat on nyt merkitty aikatauluun.